fbpx

Moi ja Moikka! Mikä on välitön poistumisprosentti?

Välitön poistumisprosentti tarkoittaa välittömästi verkkosivuiltasi poistuvien ihmisten suhdetta kaikkiin verkkosivukävijöihin. Kävijä siis klikkaa itsensä sivustollesi, mutta ei enää siirry seuraavalle sivulle vaan poistuu verkkosivuiltasi kokonaan.   […]

Harjoittelijan elämää

Puntit tutisten tulin viime syksynä Uhmalle haastatteluun. Vastassa oli Nicon, Susan ja Sarin piinapenkki. Tai niin ainakin luulin. Vastaanotto oli lämmin ja haastattelu meni rennosti rupatellen […]

Oletko poistanut verkkosivuston sisältöä väärin koko elämäsi ajan?

Oletko ikinä miettinyt mitä tapahtuu, kun poistat sisältösivun tai verkkokaupan tuotteen kokonaan sivustoltasi? Sisältö poistuu bittiavaruudesta, mutta ei siinä vielä kaikki. Käydään hieman läpi sisällön poistamisen […]

Blogi / Mitä on datavetoinen markkinointi? / Data has a better idea

Mitä on datavetoinen markkinointi?

Tänä päivänä on mitä ihmeellisimpiä sanayhdistelmiä. Tuntuu, että trendiksi on noussut kahden jopa täysin eri asiaa kuvaavan asian yhteenliittäminen jonkun erityisen ja suuremman  luomiseksi. Digi + […]

Kuinka tulkita SEO-analyysiä?

Tässä jaksossa käsitellään, miten sitä analyysiä pitäisi tulkita ja mitkä ovat tärkeimmät kohdat analyysissä.

Uhmakas harkka

Uhmassa 2 kuukautta harjoittelussa ollut uhmakas harkka, kertoo totuuden harjoittelujaksostaan. Oliko harjoittelu Uhmassa hitti vai huti? Mitä tuli opittua ja millä fiiliksillä lähdetään visuaaliselle alalle työskentelemään?

Automaatiot markkinoinnin apuna

Tuntuuko että aika ei riittäisi kaikkeen? Tässä podcastissa tarjoamme erilaisia vaihtehtoja markkinoinnin automaatioihin liidien automaattisesta lähettämisestä myyntiin kuin sosiaalisen median ajastamisesta!

VappuSpessu – Uhma vai mahdollisuus?

Uhmaamon vappuspessu! Tässä jaksossa kaadamme kumoon markkinointiin liittyviä väitteitä: Onko kyseessä uhka vai mahdollisuus?

StartUp — arjen Leijonan luola

Uhmaamon vieraana on tv:stäkin tuttu Jyri Ahola, Vicera Oy:n toimitusjohtaja, joka selviytyi Leijonan luolan syövereistä. Aiheenamme yrityksen perustaminen, verkostojen tärkeys ja start-upin haasteet.

Mistä on uhmalaiset tehty?

Miten uhmalaiset ovat päätyneet alalle, ja mikä mainosalassa on uhmalaisten mielestä haastavinta sekä positiivisinta? Sen kuulet tässä jaksossa.

Onko yritykselläsi lukihäriö?

Vieraana Tarinantakoja Rami Lepistö, joka kertoo miksi yrityksen ei pitäisi tehdä omaa viestintäänsä. Tämä Uhmaamon jakso on esimakua uudesta viestintää ja sisällöntuotantoa koskevasta podcast-sarjasta!

Verkkokauppa helppo – bisnes vaikeaa?

Verkkokaupan alusta kannattaa valita huolella ja myös ulkonäkö on tärkeää, mutta itse kaupan käyminen muodostuu kaikesta muusta sen jälkeen.

Q&A – Kysymyksiä ja vastauksia markkinointiin liittyen!

Tämän kertaisessa Uhmaamon jaksossa vastataan Uhmaamolle esitettyihin markkinointiviestintää koskeviin kysymyksiin!

Mitä ihmettä on datavetoisuus?

Datavetoisuus, mitä se oikeasti tarkoittaa? Miten sinä voit olla liiketoiminnassasi datavetoinen, mistä kerätä dataa ja mitä datalla tulisi tehdä?

Kannattaako videomainonta?

Kannattaako videomainonta? Mistä kaikesta videoprojekti koostuu? Kuinka tehokasta videomainonta oikeastaan on ja mitä sen tekemisessä kannattaa ottaa huomioon?

Luovuuden tuskaa

Luovuus; kuinka ruokkia omaa luovuutta ja päästä yli luovuuden tuskasta, varsinkin lomalta paluun jälkeen.

Kampanjoinnin sudenkuopat

Luvassa uhmakasta keskustelua mm. kampanjoinnin budjetoinnista, sisällöstä, suunnittelusta. Saat myös konkreettiset vinkit siihen, kuinka vältät kampanjoinnin sudenkuopat omassa mainoskampanjassasi!

Tykkääjistä asiakkaiksi

Keskustelua mm. sosiaalisen median läsnäolosta, viestinnän suunnittelusta sekä automaatiosta. Annamme konkreettisia vinkkejä siihen, mistä sinä löydät asiakkaasi sekä missä kanavissa juuri sinun kannattaisi olla.

Miksi asiakas on väärässä?

Mainostoimistojen tehtävänä on ammattitaidollaan ja työkokemuksellaan tarjota juuri oikeat ratkaisut asiakkaan toimialaan, tarpeisiin ja tavoitteisiin nähden. Mutta miksi asiakas ei silti arvosta mainosalan ammattilaisen asiantuntijuutta?

Miksi verkkosivusi ovat kuraa?

Verkkosivuja suunnitellessa tulee huomioida muutama erittäin tärkeä seikka ja näistä keskustellaan tässä jaksossa. Hyvin tehdyt verkkosivut palvelevat pitkään ja tuovat yritykselle liidejä tai suoraa kauppaa.

Totuus Google-markkinoinnista!

Hakukoneoptimointi vai hakukonemarkkinointi? Orgaaninen hakukonenäkyvyys vai maksettu hakukonenäkyvyys? Ilmainen verkkosivuvierailu vai maksu jokaisesta klikistä? Kannattaako Google-markkinointia edes tehdä -Uhmaamo kertoo totuuden.

Sosiaalisen median strategia

Sosiaaliseen mediaan on helppo upottaa rahaa ja aikaa lukemattomia määriä. Ilman tavoitteellista tekemistä ei myöskään saa tuloksia.

11 vinkkiä Instagram markkinointiin

11 tehokasta ja konkreettistä vinkkiä Instagram seuraajien haalimiseen! Tsekkaa video alta ja kommentoi jos tykkäsit!

Miten Mainostoimisto kumppani kannattaa valita?

Uhman toimitusjohtaja Nico Engström kertoo mitä kannattaa huomioida mainostoimisto kumppania valittaessa.

13 ideaa someen!

13 vinkkiä ja ideaa sisällöntuottamiseen sosiaalisen median kanaviin! Miten saat luotua digitaalista presenssiä ja mistä aiheista sisältöjä kannattaa tehdä? Uusia ajatuksia somen tekemiseen!

Tärkein kysymys yritykselle

Kysy tämä kysymys itseltäsi, kun suunnittelet markkinointia!

Dokumentoi, älä luo

Sisältöjen tuottamisen ei tarvitse olla niin hankalaa ja stressaavaa! Nappaa vinkit talteen videolta!

Asiakaskokemus

Käsittelyssä applikaatiot ja räätälöidyt sisällöt. Miksi se on tärkeä kanava yrityksille ja miten hyödyntää näitä!

Data ja sen hyödyntäminen markkinoinnissa

Käsittelyssä datan keräys ja hyödyntäminen markkinoinnissa.

Chatbot – Mikä se on?

Käsittelyssä chatbotit. Miksi se on tärkeä myyntikanava yrityksille ja miten hyödyntää sitä!

Sisältöstrategia ja miten sisällöt suunnitellaan

Sisältöstrategia on mielenkiintoinen juttu, jolla voi siivittää yrityksen uuteen nousuun. Siihen kannattaa panostaa huolellisesti. Nappaa videolta vinkit talteen!

Miten ihmiset hakevat tietoa?

Ihmisten tiedonhaku ei ole välttämättä aina loogista. Kannattaa miettiä miten oma yrityksesi löytyy hakutuloksista, ja millä hakusanoilla?

Vaikuttajamarkkinointi ja videot

Tällä videolla asiaa vaikuttaja markkinoinnista, ja Youtuben hyödyntämisestä bisneksessä!

Markkinointivinkit osa 1 | Verkkosivut ja hakukoneoptimointi

Käsittelyssä verkkosivut ja niiden löydettävyys. Miksi verkkosivut ovat tärkein yksittäinen tekijä yritykselle, ja millaiset niiden verkkosivujen pitäisi olla? Entäs ne sisällöt siellä nettisivuilla? Kaikkiin näihin vastauksia […]

Markkinointivinkit osa 2 | Sähköpostimarkkinointi

Käsittelyssä sähköpostimarkkinointi. Miksi se on tärkeä kanava yrityksille ja miten hyödyntää sitä!

Markkinointivinkit osa 3 | Sosiaalinen media ja Facebook

Käsittelyssä sosiaalinen media ja Facebook. Miksi se on tärkeä kanava yrityksille ja miten hyödyntää sitä!

Markkinointivinkit osa 4 | Google Places

Käsittelyssä Google Places ja My Business. Miksi se on tärkeä yrityksille ja miksi teilläkin pitäisi olla sellainen?

Markkinointivinkit osa 5 | Suosittelujärjestelmä ja referenssit

Käsittelyssä suosittelujärjestelmä ja sen rakentaminen. Miksi se on tärkeä myyntikanava yrityksille ja miten hyödyntää sitä!