Mainostoimisto Uhma | Digitoimisto - Datan keräys ja analysointi | Tampere

Datan keräys ja analysointi –
Tutkitusti tuloksiin!

Tänä päivänä dataa on tarjolla niin asiakkuudenhallintajärjestelmien, BigDatan kuin sosiaalisen mediankin avulla. Haasteena ei ole niinkään datan keräys, vaan oikean datan keräys ja sen analysointi. Koneet keräävät dataa, mutta ihmiset luovat datasta analyysejä ja toimintasuunnitelmia. Ilman datan tuloksekasta analyysia se on vain ykkösiä ja nollia, kävijöitä ja käppyröitä. Meidän tehtävänämme on luoda mahdollisimman tarkka kuva ostajasta, ostoprosessista tai hiljaisista signaaleista, jota datalouhinnan avulla verkosta on saatavilla. Pistetään faktat töihin, kerätään oikea korreloiva tieto ja rakennetaan siitä yrityksellenne tehokas toimintasuunnitelma. Näin pääsemme tutkitusti tuloksiin.

Miten luoda hyvä verkkokokemus?
Miltä tuntuisi tehdä toimenpiteitä, mitkä perustuvat tutkittuun tietoon, ei mainosmiesten mututuntumiin tai “luoviin” ratkaisuihin. Luovissa ratkaisuissa ei ole mitään vikaa, mutta tuloksekkuus vaatii tänä päivänä luovuuteen ehdottomasti yhdistettynä dataa. Miten asiakkaanne toimii, missä hän liikkuu ja mikä häntä puhuttelee. Me saamme kiinni ne oikeat signaalit verkosta, mistä yrityksellenne on hyötyä. Miten luodaan potentiaaliselle asiakkaalle konversiovetoinen verkkokokemus? Me pystymme analysoimaan myös sivustonne saavutettavuuden ja poistamaan sen verkkosivuille luomia esteitä konversiolle.
Datankeräys ja analyysit sisältävät mm.
– Verkkosivuanalyysit
– Ostoprofiilit ja prosessit
– Sosiaalisen median analyysit
– Verkkokauppa-analyysit
– Verkkoläsnäolon analyysit
– Saavutettavuusanalyysit

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Varaa sparraus

Kaipaatko ajatuksia liiketoimintasi kehittämiseen? Nyt voit varata tästä suoraan ajan sparraukseen.

Käydään yhdessä läpi se miten digitaalista myyntiäsi voisi kehittää ja onko sinulla sellainen tuote tai palvelu mikä kiinnostaa myös meitä.

Ensimmäinen 15 min veloituksetta, 1 h sparraus 150 € (+alv)

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi