Mainostoimisto Uhma | Digitoimisto - Hakukoneoptimointi | Tampere

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) tarkoitetaan niitä teknisiä ja sisällöllisiä toimenpiteitä, joilla parannetaan sivuston hakukoneiden hakutulosten (Google, Bing tai Yandex) sijoitusta. Eli mitä paremmin optimoitu sivustonne on, sitä korkeammalle hakutulosten joukossa sivustonne sijoittuu. Nyrkkisääntönä voidaan sanoa, että jos yrityksenne ei löydy toivotulla hakutermillä etusivulta, sillä tuskin tulee olemaan koskaan ruuhkaa kävijöiden puolesta. Hakukoneoptimoinnissa tehostetaan siis orgaanista näkyvyyttä, jolloin saadaan ne oikeat relevantit asiakkaat ohjattua sivuillenne. Uhma pystyyy toteuttamaan koko verkkoläsnäolonne kehittämisen hakukoneoptimoinnista some-kanavien näkyvyyteen – markkinointia unohtamatta.

SEO vai SEM?

Hakukonenäkyvyys yhdistää hakukoneoptimointia ja hakukonemarkkinointia mahdollisimman kattavaksi verkkonäkyvyyden luomiseksi. Nykyään pakettiin on tullut mukaan myös muita pelureita sosiaalisen median osalta, mitä kautta verkkonäkyvyys saa lisävauhtia. Pitää kuitenkin muistaa, että SEO (hakukoneoptimointi) ei ole sama kuin hakukonemarkkinointi (SEM). Usein hakukonemarkkinointiin hairahdetaan, kun ei joko osata tai pystytä toteuttamaan orgaanista näkyvyyttä halutulla tavalla ja näin yritys joutuu rahalla ohjaamaan kävijöitä sivuilleen. Hakukonemarkkinoinnissa konversio lähtee laskuun ja rahalla siirretyt kävijät ovat usein sama kuin yrittäisi kantaa vettä kaivoon. Hakukonemarkkinoinnillakin on paikkansa ja aikansa, mutta silloin pitää olla mielessä selkeä tavoite — pelkän liikenteen ohjaaminen sivuille ei johda konversioon ja yrityksenne heittää rahaa hukkaan.

Hakukoneoptimointi sisältää mm.

– Sivuston näkyvyyden optimointi
– Tekninen hakukoneoptimointi
– Sisällöllinen hakukoneoptimointi
– Verkkonäkyvyyden analyysit
– Verkkonäkyvyyden optimointi
– Some näkyvyyden optimointi

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Varaa sparraus

Kaipaatko ajatuksia liiketoimintasi kehittämiseen? Nyt voit varata tästä suoraan ajan sparraukseen.

Käydään yhdessä läpi se miten digitaalista myyntiäsi voisi kehittää ja onko sinulla sellainen tuote tai palvelu mikä kiinnostaa myös meitä.

Ensimmäinen 15 min veloituksetta, 1 h sparraus 150 € (+alv)

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi