Mainostoimisto Uhma | Digitoimisto - Markkinoinnin automaatiot | Tampere

Markkinoinnin automaatiot –
Säästä aikaa!

Tehkää vähemmän – saakaa enemmän. Tänä päivänä markkinointiautomaatio luo meille mahdollisuuksia luoda kerralla hyvä markkinointisuunnitelma ja jättää toteutus ainakin osittain automaatioiden hoidettavaksi. Markkinointiautomaatiota mietittäessä hyvin suunniteltu on jo melkein tehty. Saatte säästettyä aikaa, luotua omat strategiset tavoitteet kampanjoille ja pyöräytettyä ne käyntiin. Kaikki markkinointi vaatii tietysti seuraamista, mutta näin itse kampanjoiden luomistyössä säästetään aikaa ja pystytään ennakoimaan fiksusti erilaisia kalenterivuoden tapahtumia.

Älä tuhlaa aikaasi turhaan

Liian usein yritykset ”heräävät” tarpeeseen ja tehdään hätiköityjä, huonosti mietittyjä ja toteutettuja kokonaisuuksia. Istutaan alas, luodaan pohja markkinointiautomaatioille ja katsotaan miten voimme luoda tehokasta markkinointia, ilman päivittäistä toimintaa.

Markkinoinnin automaatiot sisältävät mm.

– Uutiskirjeet
– Sivustojen keinoälyt ja oppivat chatit
– Sosiaalisen median markkinointi
– Natiivimarkkinointi
– Google-markkinointi (SEM)

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Keskustelu kannattaa aina avata. Rupattelu ei maksa mitään, eikä kysyvä eksy tieltä. Missä tarvitsette apua tai näkökulmaa?

Tilaa sivustonne veloitukseton
SEO-analyysi

Haluatteko tietää Google-näkyvyytenne kriittisimmät puutteet? Me kerromme ne teille rehellisesti ja kaunistelematta, toimenpide-ehdotuksia unohtamatta.

Mainostoimisto Uhma

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi