Mainostoimisto Uhma | Digitoimisto - Ohjelmistosuunnittelu | Tampere

Ohjelmistosuunnittelu –
liiketoimintaa tukevat prosessit haltuun!

Verkkosivut sekä niihin liittyvät ohjelmistot ja sovellukset ovat tätä päivää. Ratkaisujen kirjo on niin laaja, että joskus on helpompaa rakentaa ratkaisu itse, kuin hakea valmista. Verkkokauppa voi käydä suoraan myymänsä tuotteet alihankkijoiden tai maahantuojan varastosta ja kytkeytyä yrityksenne CRM- ja kirjanpitojärjestelmiin täysin automaattisesti. Palveluiden, tuotteiden, rajapintojen ja muiden tarpeiden kirjo on niin valtava, että valmiita ohjelmistoratkaisuja harvoin löytyy. Tehdään sellainen.

Mobiilisovellukselle tarvetta vai rullaavia ratkaisuja palvelimellenne?

Uhman Full stack -tuotekehityskonsepti säästää sekä aikaanne että rahojanne. Huoleton, mukava ja asiantunteva kumppani helpottaa liiketoimintanne tarpeiden määrittelystä tai käyttöliittymäsuunnittelussa ja järjestelmätoteutuksissa. Suunnittelemme ja toteutamme ohjelmistot ja tietokannat sekä palvelimille, verkkoselaimiin ja mobiililaitteisiin.

Ohjelmistosuunnittelumme sisältää mm.

– Konseptisuunnittelu
– Käyttöliittymäsuunnittelu
– WEB-kehitys
– WordPress-lisäosat
– API-integroinnit
– Mobiiliohjelmistot (iOS, Android)
– Ylläpito ja jatkokehitys

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Keskustelu kannattaa aina avata. Rupattelu ei maksa mitään, eikä kysyvä eksy tieltä. Missä tarvitsette apua tai näkökulmaa?

Tilaa sivustonne veloitukseton
SEO-analyysi

Haluatteko tietää Google-näkyvyytenne kriittisimmät puutteet? Me kerromme ne teille rehellisesti ja kaunistelematta, toimenpide-ehdotuksia unohtamatta.

Mainostoimisto Uhma

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi