Mainostoimisto Uhma | Digitoimisto verkkosivut ja verkkokaupat | Tampere

Verkkosivustot ja Verkkokaupat –
Älä esittele, vaan myy!

Jos sisältö on kuningas, niin tekniikka on vähintään kuningatar. Hyvin toimiva verkkosivusto tai verkkokauppa on kaiken liiketoiminnan A ja O tänä päivänä. Ilman kunnon verkkosivustoa ette ole valjastaneet suurinta mahdollista resurssianne oikein. Verkkosivustonne ovat ainoa yksittäinen ”myyntimies”, joka tekee teille töitä 24/7. Sen pitää löytyä. Sen pitää vastata huutoon. Sen pitää toimia kaikilla laitteilla ja sen pitää olla nopea.

Tekniikka kuntoon

Haluatte luoda liidejä myynnille — verkkosivusto. Haluatte kasvattaa uskottavuuttanne ja vahvistaa brändiänne — verkkosivusto. Haluatte rakentaa rekry-kampanjaa, koska on liikaa töitä – verkkosivusto. Älkää toteuttako puolivillaisia kokonaisuuksia, joita joudutaan pian miettimään uudestaan. Älkää valitko alustaa, jonka on pieni kooditoimisto toteuttanut, sillä tämän päivän vaateet kehitykselle pitää täyttyä. Älkää luottako valmispaketteihin, se on kuin ostaisi kokoa 50 olevat kengät, jotka mahtuvat kyllä, mutta eivät sovi. Miettikää mitä varten verkkosivustonne tehdään, kenelle se tehdään, mitä siellä halutaan tapahtuvan ja miten siellä haluatte asiakastanne kuljettaa.

Antakaa meille haasteenne. Lupaamme, ettemme tee mitä mitä haluatte — vaan mitä tarvitsette.

Verkkosivut ja verkkokaupat sisältävät mm.

– Laskeutumis- ja kampanjasivut
– Verkko- ja hakukonemainonta
– Käyttöliittymäsuunnittelu
– Käyttökokemuksen analyysi ja suunnittelu
– Verkkopelit ja sovellukset

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Varaa sparraus

Kaipaatko ajatuksia liiketoimintasi kehittämiseen? Nyt voit varata tästä suoraan ajan sparraukseen.

Käydään yhdessä läpi se miten digitaalista myyntiäsi voisi kehittää ja onko sinulla sellainen tuote tai palvelu mikä kiinnostaa myös meitä.

Ensimmäinen 15 min veloituksetta, 1 h sparraus 150 € (+alv)

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi