fbpx

Verkkosivustot ja Verkkokaupat –
Älä esittele, vaan myy!

Jos sisältö on kuningas, niin tekniikka on vähintään kuningatar. Hyvin toimiva verkkosivusto tai verkkokauppa on kaiken liiketoiminnan A ja O tänä päivänä. Ilman kunnon verkkosivustoa ette ole valjastaneet suurinta mahdollista resurssianne oikein. Verkkosivustonne ovat ainoa yksittäinen ”myyntimies”, joka tekee teille töitä 24/7. Sen pitää löytyä. Sen pitää vastata huutoon. Sen pitää toimia kaikilla laitteilla ja sen pitää olla nopea.

Tekniikka kuntoon

Haluatte luoda liidejä myynnille — verkkosivusto. Haluatte kasvattaa uskottavuuttanne ja vahvistaa brändiänne — verkkosivusto. Haluatte rakentaa rekry-kampanjaa, koska on liikaa töitä – verkkosivusto. Älkää toteuttako puolivillaisia kokonaisuuksia, joita joudutaan pian miettimään uudestaan. Älkää valitko alustaa, jonka on pieni kooditoimisto toteuttanut, sillä tämän päivän vaateet kehitykselle pitää täyttyä. Älkää luottako valmispaketteihin, se on kuin ostaisi kokoa 50 olevat kengät, jotka mahtuvat kyllä, mutta eivät sovi. Miettikää mitä varten verkkosivustonne tehdään, kenelle se tehdään, mitä siellä halutaan tapahtuvan ja miten siellä haluatte asiakastanne kuljettaa.

Antakaa meille haasteenne. Lupaamme, ettemme tee mitä mitä haluatte — vaan mitä tarvitsette.

Verkkosivut ja verkkokaupat sisältävät mm.

– Laskeutumis- ja kampanjasivut
– Verkko- ja hakukonemainonta
– Käyttöliittymäsuunnittelu
– Käyttökokemuksen analyysi ja suunnittelu
– Verkkopelit ja sovellukset

Kysy lisää Jukalta

Jukka Määttä / Full Stack Developer

Jukka Määttä

0400 253 747
jukka@uhma.fi

Jätä Jukalle soittopyyntö!

Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Keskustelu kannattaa aina avata. Rupattelu ei maksa mitään, eikä kysyvä eksy tieltä. Missä tarvitsette apua tai näkökulmaa?

Tilaa sivustonne veloitukseton
SEO-analyysi

Haluatteko tietää Google-näkyvyytenne kriittisimmät puutteet? Me kerromme ne teille rehellisesti ja kaunistelematta, toimenpide-ehdotuksia unohtamatta.

Mainostoimisto Uhma

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi