Mainostoimisto Uhma | Markkinoinnin koulutus | Tampere

Markkinoinnin koulutus

Oletteko sosiaalisessa mediassa, mutta ette osaa konvertoida seuraajia maksaviksi asiakkaiksi? Onko sivustonne juuri uudistettu tai mietitte sen uudistamista, mutta ette tiedä miten dataa kerätään tai miten sitä voisi hyödyntää strategisessa toiminnassa ja päätöksenteossa? Tiesittekö, että Uhma toteuttaa myös markkinoinnin koulutuksia, valmennuksia ja työpajoja? Jos yrityksenne painii sekä tämän päivän haasteiden että mahdollisuuksien parissa tietämättä miten asioita tehdä suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti — kysy millaisia koulutuskokonaisuuksia meillä on tarjolla.

Tiedosta tuloksiin

Askarruttaako markkinointiviestinnän suunnittelu? Millaiset kysymykset heittävät hiekkaa organisaationne kehityksen rattaisiin? Uhma voi auttaa räätälöimällä markkinoinnin eri osa-alueiden koulutuksia juuri teidän tarpeisiinne.

Esimerkkinä koulutustarjonnasta:
Datasta virtaa myyntiin — datavetoisuuden ymmärtäminen ja hyödyntäminen

 

Sosiaalisen median tietopaketti — tykkääjistä asiakkaiksi ja sitouttavan sisällön luominen

 

Sivuston analysointi — datan analysointi ja hyödyntäminen

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Keskustelu kannattaa aina avata. Rupattelu ei maksa mitään, eikä kysyvä eksy tieltä. Missä tarvitsette apua tai näkökulmaa?

Tilaa sivustonne veloitukseton
SEO-analyysi

Haluatteko tietää Google-näkyvyytenne kriittisimmät puutteet? Me kerromme ne teille rehellisesti ja kaunistelematta, toimenpide-ehdotuksia unohtamatta.

Mainostoimisto Uhma

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi