Mainostoimisto Uhma | Visuaalinen ilme | Tampere

Visuaalinen ilme –
Miten haluat asiakkaanne teidät näkevän?

Yritysilmeen pitää tänä päivänä erottautua visuaalisena ja ammattimaisena kokonaisuutena. Visuaalinen nykymaailma pitää huolen siitä, että myös katsojilla on käsitys visuaalisesta yhtenäisyydestä, jolla yritys heille esittäytyy. Jos yritysilmeestänne ei saa laadukasta vaikutelmaa, se luo myös kuvan muista palveluistanne. Ilme, johon ei olla panostettu, kielii myös muiden palveluiden ja tuotteiden osalta siitä, että ette arvosta asiakkaitanne, vaan menette siitä missä aita on matalin. Onko se ensivaikutelma minkä haluatte välittää?

Kokonaisuus ennen kaikkea

Me emme mieti vain logon muotokieltä, vaan myös tekstin kirjasintyyliä, värien merkitystä ja kuvamaailman kokonaisuutta. Luodaan yhdessä ammattimainen ilme, joka heijastuu kaikissa materiaaleissa samanlaisena ja jota käytätte yhtä ketterästi sosiaalisessa mediassa, videoissa, verkkosivuilla kuin esitteissä. Onnistunut yritysilme vaatii myös hyvin toteutetut ja laadukkaat painotuotteet, jotta harmonia ja yhtenäisyys säilyy asiakkaalle asti.

Visuaalinen ilme sisältää mm.

– Graafiset ohjeistukset
– Logosuunnittelut
– Esitteet, lehdet ja kirjat
– Messuosastot

Kysy lisää Susalta

Susa Pajari / Marketing Designer / Project manager

Susa
Pajari Engström

040 966 9220
susa@uhma.fi

Jätä Susalle soittopyyntö!

Varaa sparraus

Kaipaatko ajatuksia liiketoimintasi kehittämiseen? Nyt voit varata tästä suoraan ajan sparraukseen.

Käydään yhdessä läpi se miten digitaalista myyntiäsi voisi kehittää ja onko sinulla sellainen tuote tai palvelu mikä kiinnostaa myös meitä.

Ensimmäinen 15 min veloituksetta, 1 h sparraus 150 € (+alv)

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi