Uhmakkaasti kohti uusia tuulia!

Miten voisin erottua kilpailijoistani ja houkutella lisää asiakkaita? Mitä eroa on hakukoneoptimoinnilla ja hakukonemarkkinoinnilla? Miten eroan kilpailijoistani ja mikä ihme on paljon puhuttu palvelumuotoilu?
Tervetuloa Uhmaan, vastauksien mainostoimistoon.

Me emme tarjoa sinulle mitä haluat, vaan sen mitä tarvitset.

Nykyään markkinointi on kehittymässä selvästi datavetoisempaan suuntaan. Analytiikka ohjaa toimintaa enemmän kuin koskaan ja mainoksia suunnitellaan usein personoidusti tietylle kuluttajaryhmälle. Uhma on luotettava kapteeni seilaamaan kanssasi näissä uusissa virroissa ja löytämään parhaan tavan hyödyntää niitä. Olemme kumppani, jonka käsissä markkinointi ponnahtaa uusiin ulottuvuuksiin. Uhmassa luomme innovatiivista ja ajan hermoilla olevaa mainontaa, tuloksekkaasti.

Varaa aika tältä istumalta – ensimmäisen kerran tarjoamme veloituksetta.

Ota meihin yhteyttä »

Siirry videopankkiin »

 

 

Yritysilme hymyyn

Vahva yritysilme auttaa erottumaan, ja luo kultaakin kalliimman arvolupauksen. Toimiva ilme muodostuu kokonaisuudesta, joka näkyy verkkosivujen, sosiaalisen median kanavien, esitteiden, lomakkeiden, pakkausten ja käyntikorttien yhtenäisyydessä.

Brändi muodostuu tunnistettavasta visuaalisesta ilmeestä ja sanomasta, joka kiteyttää yrityksenne syvimmän olemuksen. Se on mielikuva ja tunne, jota asiakkaanne kantaa mukanaan vielä pitkään asiointinsa jälkeen. Brändi saa innostumaan, hehkuttamaan ja palaamaan takaisin. Kokonainen brändi yhtenäistää ja pitää sisällään logon, grafiikan ja typografian, domainin, välitettävän viestin, kirjallisen sisällön ja suhteen kilpailijoihin.  

Uhmassa räätälöimme ammattitaidolla juuri sinun yrityksellesi sopivan yritysilmeen ja brändin, jota vaalitaan.

Miekkaa mahtavampi on kynä

Luomme teksti-, video- ja kuvasisältöä sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille ja printtimediaan. Tuotamme tekstiä, joka myy, vangitsee ja jää mieleen.

Sanat ovat tärkeä vaikuttamisen väline. Verkkosivujen tai sosiaalisen median sisältämä teksti paitsi jakaa informaatiota myös piirtää asiakkaalle kuvan yrityksestä. Me loihdimme esiin kuvan, johon asiakkaasi voi luottaa ja ihastua.   

 

Verkkosivut aallonharjalle

Verkkosivuilta vaaditaan tänään paitsi teknistä toimivuutta, myös löydettävyyttä. Sivujen on löydyttävä nopeasti ja mukauduttava selainlaitteen mukaan. Pöytäkoneet ovat monissa talouksissa jääneet jo historiaan mobiilisurffauksen vaivattomuuden vuoksi. Verkkosivujen on nykyään sovittava myös tämän asiakaspohjan tarpeisiin.

Onko toiveenasi uudet verkkosivut? Vai kenties verkkokauppa? Kyllä onnistuu. Voit myös avata verkkosivut, jotka myöhemmin taittuvat verkkokaupaksi.

Tervetuloa heittämään meitä haasteella. Uhmassa luomme verkkosivut, jotka juuri sinä ja yrityksesi tarvitsette. Todennäköisesti harmittelet myöhemmin, kun et ottanut meihin aikaisemmin yhteyttä.

Kerro se kuvin

Kiinteässä studiossamme luomme tuhat sanaa kertovia mainoskuvia, kymmenien vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Laadukas studiomme toimii perinteisen valokuvauksen ja videokuvauksen keskuksena, jossa valmistuvat vaikuttavat brändikuvat, henkilökuvat ja tuotekuvaukset. Kuvamme ovat aina myyviä ja katseen kääntäviä. Omaamme lisäksi liikkuvan studion, joten kuvauksia voidaan toteuttaa myös toivotussa tilassa.

 

 

Tarina esiin

Ideoimme, tuotamme, käsikirjoitamme ja toteutamme videokuvaa televisioon ja verkkoon. Uhmalla syntyvät yritystarinat, tuotantokuvaukset ja kampanjamainokset TV kanaville. Video on aina tehokas ja vaikuttava tapa herättää asiakasmassojen huomio. Nikkaroimme kuvaruudulle tarinoita, jotka vakuuttavat ja jäävät elämään.

Nykytekniikka mahdollistaa jokaisen tarpeisiin ja budjettiin sopivat tuotantopaketit. Anna meidän luoda juuri sinun tarinasi. Tsekkaa tuottamiamme videoita tästä!

Videotuotanto:

  • Yritysesittelyvideo – brändivideo
  • Mainosvideo & Tuote-esittelyvideo
  • Rekrytointimarkkinointivideo
  • Videot some-markkinointiin
  • Ohjevideot ja selitysvideot
  • Koulutusvideo
  • Ilmakuvaus

Tähtäimessä uudet apajat?

Uusasiakashankinta ja liiketoiminnan kasvattaminen voivat usein tuntua haastavilta. Meillä asiantuntijamme ohjaa ja opastaa yritystänne kohti tehokasta uusasiakashankintaa. Varaa aika, niin istutaan alas ja ohjataan yhdessä asiakasvirrat teille suotuisiksi.

Järjestämme myös taitovalmennusta yrityksille, jotka haluavat hiovansa myynti- ja markkinointitaitonsa uudelle tasolle. Valmennukset ovat käytännönläheisiä ja aina yrityksen tarpeiden mukaan räätälöityjä. Haluamme kehittää markkinoinnin ja myynnin ammattilaistenne tuloskuntoa ja opastaa kohti onnistuneita vuorovaikutustilanteita asiakkaan kanssa.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää! »