Aivovammaliitto

Tee kypärätemppu on Aivovammaliiton hanke, jossa nuoret pääsevät tutustumaan aivojen ihmeellisyyksiin, niiden huoltamiseen sekä etenkin suojaamiseen mitä huikeimpien tapahtumien kautta vuosina 2018-2020.

Asiakas

Aivovammaliitto
Tee kypärätemppu -hanke

referenssi-kuva

Haaste:

Haasteenamme oli rakentaa verkkosivusto, joka palvelisi sekä lapsia ja nuoria että huoltajia ja hankkeen ydinpiirissä sijaitsevia organisaatioita.

referenssi-kuva

Toimenpiteet:

Teimme sivustoon interaktiivisia osuuksia, kuten testejä ja kysymyksiä – joiden avulla pyritään aktivoimaan vierailijoita sekä samalla keräämään dataa kypärän käytöstä. Sivusto toimii erityisesti mobiilissa nuoren kohderyhmän vuoksi ja sitoo aktiivisesti mukaan sosiaalisen median kanavat – erityisesti Youtuben.

Samalla muu viestintämateriaali toteutettiin heijastelemaan nuorempien ajatuksia ja tapoja ottaa kantaa. Esimerkiksi juuri siksi hymiöillä vastaaminen valokuvausseinässä koettiin helpommaksi kuin kirjoitettu viesti.

referenssi-kuva

Tulokset:

Kampanja on vasta alussa, mutta raikas ilme on otettu iloisesti vastaan. Messuilla Aivovammaliiton pisteelle on saatu yleisöryntäystä! Päivitämme tänne tuloksia kampanjan edetessä. Pysy mukana: teekyparatemppu.fi