Etelävartiointi

Etelävartiointi - Sydbevakning on nopeaan kasvuun lähtenyt Länsi-Suomalainen turvallisuusalan yritys. Yritys ei ole pelkästään vartiointiliike, vaan myös tuo turvallisuusteknologiaosaamistaan maahan turvalaitteiden myötä. Nyt toiminta on vielä laajentunut hälytyskeskuksiin ja paikannus- ja kalustonhallintajärjestelmiin logistiikan puolelle. Etelävartiointi tarjoaa palveluitaan yksityisistä yrityksiin ja nyt paikallisesti koko Etelä-Suomessa.

Asiakas

Etelävartiointi Oy

Duuni

Yrityksen ilmeen uudistus
Verkkosivun uudistus

referenssi-kuva

Haaste:

Haaste oli tuoda brändiuudistukseen portaittain uutta. Kevyt logon uudistaminen, uudet graafiset elementit, sivuston viestintä ja rakenne — kaikki ovat käyneet uudistumisprosessia läpi, joka finalisoituu vuoden 2018 aikana.  Haasteena oli rakentaa monitasoinen ilme, joka näkyy kaikissa mahdollisissa materiaaleissa, myyntimateriaaleista vaatteisiin.

referenssi-kuva

Toimenpiteet:

Keskustelun ja sparrauksen kautta löysimme sen oikean tavan toteuttaa uudistus, kuitenkaan tekemättä sitä kerralla. Näin suuressa organisaatiossa pelkästään autojen teippaukset ovat merkittävä kulu, jonka takia päädyttiin portaittain toteutettavaan uudistukseen.

referenssi-kuva

Tulokset:

Verkkosivuston avauksen myötä ja myyntimateriaalien kautta ilme on siirtymässä ns. eetteriin ja aika näyttää miten ilmeen uudistus otetaan myyntikentällä vastaan.