Jacomp

Jacomp Oy on eri teollisuudenalojen raaka-aineiden toimittaja. Erittäin laajasta valikoima sisältää materiaalit mallin- ja muotinvalmistukseen, komposiittiteollisuuteen, prototyyppivalmistukseen sekä lukuisten muiden teollisuuden alojen käyttöön.

Asiakas

Jacomp

Duuni

Yrityksen ilmeen uudistus
Printtimateriaalien uudistus
Toimiston julkisivun suunnittelu ja toteutus
Verkkosivun uudistus

 

referenssi-kuva

Haaste:

Haasteena oli uudistaa yritysidentiteettiä hukkaamatta jo olemassa olevaa tunnettuvuutta ja heijastella verkkosivustojen tämän päivän trendejä ja unohtamatta hakukoneoptimointia.

referenssi-kuva

Toimenpiteet:

Projekti käynnistettiin logon ja sloganin kehittämisellä ja stilisoinnilla. Samalla luotiin oikeanlainen talotyyliopas, josta kaikki materiaalit ja niiden ilmeet löytyvät käden käänteessä. Seuraavaksi tehtävänä oli sovittaa printtimateriaalit uudelle identiteetille ja saada yhtenäinen ilme toistumaan verkkosivuista toimiston julkisivuun asti.

referenssi-kuva

Tulokset:

Identiteetin uudistus ei vienyt asiakkaita pois, vaan tuttu ilme heijastelee enemmänkin hiotulla ja tyylitellyllä presenssillään uskottavuutta ja dynaamisuutta. Sama ilme toistuu verkkosivuilla, jotka seuraavat tekniikallaan tätä päivää sekä mobiilivalmiuden, että hakukoneoptimoinnin keinoin.