Mainostoimisto Uhma | Tuotteliain tuotantoyhtiö - Yritysvideot | Tampere

Yritysvideot —
Liikuta kuvaa, se liikuttaa asiakkaita.

Hyvä, olette oikeilla jäljillä. Se missä nähty viesti jää mieleen noin 30% varmuudella, kuultu noin 20% varmuudella – nähty ja kuultu jää mieleen 70% varmuudella! Se on hyvä pitää mielessä. Video on tehokkain ja varmasti tulevaisuudessa käytetyin tapa viestiä omista palveluista ja tuotteista. Selitysvideoilla voidaan nopeasti selittää vaikeitakin kokonaisuuksia, esitellä prosesseja tai antaa nopea kuva yrityksen palvelukokonaisuudesta. Vahvan muistijäljen lisäksi Google rakastaa videoita ja videoiden läsnäolo sivuilla lisää sen löydettävyyttä, lisää kävijöiden sivuillaoloaikaa ja luo dynaamisen kokemuksen sivustolle. Myös sosiaalisessa mediassa videoilla on suuri merkitys ja niillä onkin noin kymmenkertainen sitoutumisen aste verrattuna pelkkään kuvaan tai tekstiin.

Elävä kuva on vaikuttavuutta

Katsotaanko teille mitä liikkuvalla kuvalla voidaan saada aikaan? Oli sitten kyseessä rekryvideo, asiakaskokemustarina, messuvideo, tai mainoselokuva — me voimme auttaa.

Yritysvideot sisältävät mm.

– Esittely- ja explainer-videot
– Some-videot
– Logo-animoinnit
– Messuvideot
– Tapahtumakuvaukset ja streaming-palvelut
– Rekryvideot
– Animaatiot

Kysy lisää Jussilta

Jussi Paakkinen / Content Creator

Jussi Paakkinen

010 311 7190
jussi@uhma.fi

Jätä Jussille soittopyyntö!

Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Keskustelu kannattaa aina avata. Rupattelu ei maksa mitään, eikä kysyvä eksy tieltä. Missä tarvitsette apua tai näkökulmaa?

Tilaa sivustonne veloitukseton
SEO-analyysi

Haluatteko tietää Google-näkyvyytenne kriittisimmät puutteet? Me kerromme ne teille rehellisesti ja kaunistelematta, toimenpide-ehdotuksia unohtamatta.

Mainostoimisto Uhma

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi