Mainostoimisto Uhma | Nokkela viestintätoimisto - Hakukoneoptimoitu | Tampere

Hakukoneoptimointi tekstisisältöihin –
Löydy, vaikuta, myy

Verkkosivuillanne on kaksi eri kävijää, joille suunnittelette verkkosivunne sisältöä; ihmiskävijät ja koneet, eli algoritmit. Ei riitä, että vakuutatte nokkelalla tekstinikkaroinnilla verkkosivuillanne kävijät tuotteenne tai palveluittenne erinomaisuudesta, teidän on pystyttävä vastaamaan myös hakukonerobottien vaatimuksiin. Luotava sellaista tekstisisältöä, joka nostaa teidät mm. Google-hauissa ihmiskävijöiden saataville. Enää ei paras jäätelö ole kenties se parhaimman makuinen, vaan se joka löytyy hakutuloksista ensimmäisten joukosta. Hakukoneessa algoritmi valitsee ne sivut, joita ihmiset selaavat.

Sano se mitä asiakkaasi hakevat

Luodaan selkeä kuva siitä, mitkä ovat niitä asioita, jotka koette tärkeiksi yrityksenne nostoissa ja rakennetaan sellainen kokonaisuus, joka palvelee sekä koneita että ihmisiä. Jos yritystänne ei löydy ensimmäiseltä tulossivulta, joudutte panostamaan valtavasti maksulliseen näkyvyyteen ja tällöin konversio jää helposti valitettavan pieneksi. Laitetaan sivunne näkymään ja viestitään oikein.

Hakukoneoptimoitu viestintä sisältää mm.

-Markkinointitekstit ja sloganit
-Sisältömarkkinointi
-Käsikirjoitukset
-Verkkosivutekstit

Kysy lisää Nicolta

Nico Engström - CEO / Planner

Nico Engström

044 538 6242
nico@uhma.fi

Jätä Nicolle soittopyyntö!

Jätä meille yhteydenottopyyntö.

Keskustelu kannattaa aina avata. Rupattelu ei maksa mitään, eikä kysyvä eksy tieltä. Missä tarvitsette apua tai näkökulmaa?

Tilaa sivustonne veloitukseton
SEO-analyysi

Haluatteko tietää Google-näkyvyytenne kriittisimmät puutteet? Me kerromme ne teille rehellisesti ja kaunistelematta, toimenpide-ehdotuksia unohtamatta.

Mainostoimisto Uhma

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi