Mainostoimisto Uhma | Viestintätoimisto - Sosiaalisen median viestintä | Tampere

Sosiaalisen median viestintä –
Älä vain puhu – ole se josta puhutaan!

Ajankohtaista, suunnitelmallista ja jatkuvaa some-sisältöä ei ole helppoa toteuttaa. Onneksi  sosiaalisen median seuranta, analysointi ja kehittäminen on erittäin helppoa, eli tässä ollaan Uhman osaamisen ytimessä.

Sosiaalisessa mediassa, jos missä yrityksenne tarvitsee etenemisstrategian. Katsotaan yhdessä läpi tärkeimmät kysymykset yritysten sosiaalisen median viestinnälle, eli kuka viestii ja kenelle sekä missä, miksi, koska ja mitä viestitään. Näin pääsemme virittämään sosiaalisen median läsnäolonne tavoitteelliselle tasolle.

Ole siellä missä asiakkaasi ovat

Sosiaalinen media on tullut jäädäkseen jokapäiväiseen elämäämme, halusimme sitä tai emme. Se on myös väylä, missä saatte suurimmat asiakkaanne puhumaan puolestanne ja pystytte vakuuttamaan suurimmat epäilijänne. Siellä vaikuttajaviestintä (tai vaikuttajamarkkinointi) toimii natiivisti.

Me toteutamme sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja markkinointia dataan pohjautuen. Löydämme ne ihmiset, jotka puhuvat puolestanne, löydämme myös suurimmat epäilijät. Saamme selville milloin kannattaa tehdä päivityksiä, jotta saatte niihin mahdollisimman suuren yleisön ilman maksullista boostausta, mutta ennen kaikkea autamme luomaan sisältöä, joka tukee yrityksen strategiaa ja luo liidejä sekä ohjaa tykkääjänne asiakkaiksenne.

Sosiaalisen median viestintä sisältää mm.

– Blogiyhteistyöt
– Kriisiviestintä
– Sisäinen viestintä
– Vaikuttajaviestintä
– Sisältötuotanto

Kysy lisää Sarilta

Sari Tuura / Marketing Business Analyst

Jätä Sarille soittopyyntö!

Varaa sparraus

Kaipaatko ajatuksia liiketoimintasi kehittämiseen? Nyt voit varata tästä suoraan ajan sparraukseen.

Käydään yhdessä läpi se miten digitaalista myyntiäsi voisi kehittää ja onko sinulla sellainen tuote tai palvelu mikä kiinnostaa myös meitä.

Ensimmäinen 15 min veloituksetta, 1 h sparraus 150 € (+alv)

Viinikankatu 45 | 33800 Tampere
010 311 7190 | uhma(a)uhma.fi